Hier vindt je meer informatie over het Sluierhuisje

Op deze pagina vindt je meer informatie over het Sluierhuisje. Wie zijn wij, wat kunnen wij jou bieden en wat vinden wij belangrijk. Mocht je na het lezen toch nog meer informatie willen of heb je gewoon een vraag neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Een ruim aanbod trouwjurken

Te kust en te keur

    Inmiddels hebben wij bij het Sluierhuisje een collectie van ongeveer 80 nieuwe trouwjurken van verschillende bekende merken. Ons doel is zo goedkoop mogelijk in te kopen zodat de klant bij ons ook zo voordelig mogelijk uit kan zijn. Naast de collectie trouwjurken hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires als tiara's, hoepelrokken en bolero's welke op onze website te vinden zijn.

Hét gevoel

Wat wij belangrijk vinden is dat de trouwjurk die je uiteindelijk kiest jou ook hét gevoel geeft. Wat fijn zou het zijn als je dat gevoel bij ons dan ook zal vinden. Het is bijzonder, maar het kan natuurlijk eens voorkomen dat dit niet gebeurd. Dat is jammer, maar zo is het dan eenmaal. Bij ons kom je kijken en passen in een gezellige en ongedwongen sfeer, dat is wat wij het meest belangrijk vinden.

Vakkundig op maat gemaakt

Naast dat je bij ons op zoek kan naar de perfecte trouwjurk voor een aantrekkelijke prijs beschikken wij ook over een volleerd coupeuse, met jarenlange ervaring in verschillende bruidsmodezaken, die voor jou de jurk helemaal op maat zal maken. Zo ben je verzekerd dat je er op de grote dag op je allermooist uit zal zien.

De mooiste bruidsmode in Drenthe

Een nieuw hoofdstuk

    Na jaren letterlijk vanuit huis te hebben gewerkt was het begin 2020 eindelijk zover. Na een lange zoektocht naar een nieuwe woning uiteindelijk ons droomhuis kunnen vinden aan Ring 102 te Oude Pekela. Met als belangrijkste criterium; een aparte bedrijfsruimte voor de trouwjurken. Na een lange verbouwing zijn wij trost dat wij begin 2020 eindelijk de deuren van ons nieuwe onderkomen hebben kunnen openen.